deenfrpl
71 344-26-75

Przyjęcia okolicznościowe

PRZYKŁADOWE MENU

 

Propozycja – 1

Zupa:

  • Tradycyjny rosół domowy z makaronem

 

Danie główne (1,5 porcji na osobę)

  • Polędwiczki wieprzowe z podgrzybkami
  • Kotlet „Milano” – filet drobiowy w panierce serowej
  • Pierś z kurczaka z brokułami zapiekana w smietanie

Dodatki:

  • Ziemniaczki opiekane w ziołach
  • Ziemniaki pure

 

Sałatki –  po 150g/os.

  •  z buraczków
  •  z kapusty
  •  „Wyśmienita”
    kapusta pekińska, jabłko, orzechy, sezam prażony, sos

 

Napoje zimne 500 ml/osobę

  • woda mineralna z pastrami cytryny, soki owocowe

 

Napoje gorące:

  • Kawa /herbata

 

Deser:

  • Puchar Lodowy

 

Zimne przekąski:

  • Półmisek mięs pieczonych
    schab ze śliwką, karczek w ziołach, szynka faszerowana
  • Pomidorki faszerowane sałatką
  • kruche babeczki z pasztetem i żurawiną
  • Połówki jajek faszerowane pieczarkami / połówki jajek z łososiem i kaparami
  • Sałatka Śródziemnomorska

Koszt menu w przeliczeniu na jedną osobę: około 110,00 zł brutto

 

 

 

Propozycja – 2

Zupa:

  • Tradycyjny rosół domowy z makaronem

 

Danie główne (1,5 porcji na osobę)

  • Pieczone nóżki z kurczaka
  • Pierś z kurczaka z kurkami w śmietanie
  • Kotlet schabowy panierowany

 

Dodatki:

  • Ziemniaki z koperkiem
  • Kluski śląskie

 

Sałatki po 150g/os.

  •  Mix sałat z sosem vinaigrette
  •  „Mista”
    kapusta pekińska, pomidor, ogórek, kukurydza, sos
  •  z marchewki z jabłuszkiem

Napoje zimne 500ml/os

  • woda mineralna z plastrami cytryny, soki owocowe

 

Napoje gorące:

  • Kawa /herbata

 

Deser:

  • Ciasto
    Puszysty sernik, szarlotka, rafello

 

Koszt menu w przeliczeniu na jedną osobę: około 75,00 zł brutto

 

 

Propozycja – 3

Zupa:

  • Krem z pomidorów lub rosół z kołdunami

 

Danie główne (1,5 porcji na osobę)

  • Kotlet schabowy z pieczarkami
  • Kotlet Croccante (filet z kurczaka panierowany w płatkach kukurydzianych)
  • Zraz wołowy zawijany w sosie własnym

 

Dodatki:

  • Ziemniaki z koperkiem
  • Kluski śląskie

 

Sałatki –  po 150g/os.

  •  z kapusty czerwonej lub w sezonie z młodej
  •  lodowa, pomidor, ogórek, kukurydza, sos
  •  z marchewki z jabłuszkiem i rodzynkami

Napoje zimne 500ml/os

  • woda mineralna z plastrami cytryny, soki owocowe

 

Napoje gorące:

  • Kawa /herbata

 

Deser:

  • Ciasto
    Puszysty sernik, szarlotka, biszkopt z galaretką i owocami

 

Koszt menu w przeliczeniu na jedną osobę: około 75,00 zł brutto

 

Powyższe menu prosimy traktować jako jedną z wielu propozycji.
Każdą ofertę przygotowujemy indywidualnie dostosowując ją do Państwa potrzeb i planowanego budżetu.

Zaufali nam:

TVN
Ministerstwo Finansów
Ministerstwo Nauki i Szkolnictwa Wyższego
Ministerstwo Rozwoju Regionalnego Republiki Czeskiej
Urząd Marszałkowski
Urząd Wojewódzki
Urzad Miasta Wrocław
Uniwersytet Wrocławski
Politechnika Wrocławska
Heesung Electronics Poland Sp. z o.o.
LG ELECTRONICS WROCŁAW Sp. z o.o.
PENTOR RESEARCH INTERNATIONAL S.A.
Allianz Bank Polska S.A.
Renault
ZAKŁAD NARODOWY im. OSSOLIŃSKICH
Dolnośląska Izba Rzemieślnicza we Wrocławiu
Dolnośląska Izba Lekarska
Państwowa Szkoła Muzyczna
MPEC WROCŁAW SA
Mercedes-Benz