deenfrpl
71 344-26-75

Imprezy okolicznościowe

Verona Wrocław organizuje imprezy okolicznościowe takie jak chrzciny, komunie czy inne jubileusze i gwarantuje satysfakcję płynącą ze spotkania w gronie bliskich przy dobrej kuchni. Dokładamy wszelkich starań aby każdy gość czuł się tu swobodnie i mógł raczyć się specjałami z naszej kuchni. Dzięki temu Verona Wrocław może zagwarantować imprezy okolicznościowe na najwyższym poziomie.

Uroczystości rodzinne  (chrzciny, komunie, jubileusze)

PRZYKŁADOWE MENU – 1   (obiad + przekąski zimne)

Zupa:

  • Rosół z kołdunami lub zupa krem (z pomidorów, z brokułów, z pieczarek)

 

Danie główne (1,5 porcji na osobę):

  • Zraz zawijany w sosie własnym (wołowina)
  • Panierowana roladka ze schabu z szynką , serem i pieczarkami
  • Kotlet „Crocante” (filet drobiowy w panierce z płatków kukurydzianych)

 

Dodatki:

  • Kluski śląskie
  • Ziemniaki z koperkiem

 

Surówki 150g/os:

  • Sałatka z kapusty czerwonej w sezonie z młodej kapusty
  • Sałata „Primavera” sałata lodowa, pomidor, ogórek, kukurydza, rzodkiewka, sos vinaigrette
  • Surówka z marchewki z jabłuszkiem

 

Przekąski zimne:

  • Półmisek mięs pieczonych (schab ze śliwką, karczek w ziołach, szynka faszerowana)
  • Puszysty sos chrzanowy (do mięs zimnych)
  • Kuleczki mięsne z orzeszkami z pikantnym sosem
  • Brzoskwinie po królewsku
  • Sałatka „Dworska” (filet z kurczaka, seler naciowy, jabłko, winogrona, sos majonezowo-jogurtowy)
  • Pomidory faszerowane sałatką
  • Połówki jajek faszerowane pieczarkami

Koszt usługi w przeliczeniu na jedną osobę: około 90,00 zł

Powyższe menu prosimy traktować jako jedną z wielu propozycji.

Każdą ofertę przygotowujemy indywidualnie, aby dostosować ją do Państwa potrzeb i planowanego budżetu.

 

PRZYKŁADOWE MENU – 2 (obiad + przekąski zimne + II danie gorące)

Zupa:

  • Tradycyjny rosół z makaronem

 

Danie główne (1,5 porcji na osobę):

  • Pieczeń wieprzowa w sosie własnym
  • Roladka drobiowa ze szpinakiem, serem feta o szuszonymi pomidorami – z pieca
  • Kotlet schabowy panierowany
  • Faszerowane udka z kurczaka

 

Dodatki:

  • Kluski śląskie
  • Ziemniaki z koperkiem

 

Surówki 150g/os:

  • Sałatka „Wyśmienita” kapusta pekińska z jabłuszkiem, orzeszkami i prażonym sezamem
  • Sałata „Primavera” (sałata lodowa, pomidor, ogórek, kukurydza, rzodkiewka, sos vinaigrette)
  • Sałatka z buraczków

 

Przekąski zimne:

  • Półmisek mięs pieczonych (schab ze śliwką, karczek w ziołach, szynka faszerowana)
  • Indyk w maladze
  • Galaretka drobiowa
  • Sałatka „Estiva” (brokuły, pomidor, kukurydza, jajko, cebula, sałata lodowa, sos)

 

II danie ciepłe:

  • Boeuf Strogonow

W tej cenie zapewniamy transport, pełną zastawę stołową, obsługę.

 

Koszt usługi w przeliczeniu na jedna osobę około 95,00 zł

W cenie zapewniamy transport w granicach miasta, pełną zastawę stołową – dotyczy obiadu i obsługę podczas obiadu.

Powyższe menu prosimy traktować jako jedną z wielu propozycji.

Każdą ofertę przygotowujemy indywidualnie, aby dostosować ją do Państwa potrzeb i planowanego budżetu.

PRZYKŁADOWE MENU 3   (obiad)

Zupa:

  • Tradycyjny rosół z makaronem

 

Danie główne (1,5 porcji na osobę):

  • Panierowane roladki schabowe z warzywami
  • Sakiewki z piersi kurczaka z kurkami w śmietanie
  • Kotlet „Crocante” filet z kurczaka panierowany w płatkach kukurydzianych

 

Dodatki:

  • Ziemniaki z koperkiem
  • Kolorowy ryż z masełkiem

 

Sałatki 150g/osobę:

  • Surówka z kapusty pekińskiej z jabłuszkiem, orzeszkami i prażonym sezamem
  • Sałatka z buraczków
  • Sałatka „Primavera” (sałata lodowa z pomidorem, ogórkiem, kukurydzą, rzodkiewką, sosem vinaigrette)

 

Koszt usługi w przeliczeniu na jedna osobę około 60,00 zł

W cenie zapewniamy transport w granicach miasta, pełną zastawę stołową – dotyczy obiadu i obsługę podczas obiadu.

Powyższe menu prosimy traktować jako jedną z wielu propozycji.

Każdą ofertę przygotowujemy indywidualnie, aby dostosować ją do Państwa potrzeb i planowanego budżetu.

PRZYKŁADOWE MENU 4 (obiad)

Zupa:

  • Rosół z kołdunami lub zupa krem (z pomidorów, z brokułów, z pieczarek)

 

Danie główne (1,5 porcji na osobę):

  • Karkówka po parysku (z jabłkiem, porem, śmietanką)
  • Kotlet „Fantazja” (pierś z kurczaka nadziewana szynką, serem, papryką)
  • Udko z kurczaka faszerowane

 

Dodatki:

  • Kluski śląskie
  • Ziemniaki z koperkiem

 

Sałatki 150g/osobę:

  • Surówka z marchewki z jabłuszkiem
  • Sałatka z kapusty czerwonej w sezonie z młodej kapusty
  • Sałatka „Crocante” (sałata lodowa z pomidorem, ogórkiem, kukurydzą, kiełkami soi, serem feta, sosem vinaigrette)

 

Koszt usługi w przeliczeniu na jedna osobę około 60,00 zł

W cenie zapewniamy transport w granicach miasta, pełną zastawę stołową – dotyczy obiadu i obsługę podczas obiadu.

Powyższe menu prosimy traktować jako jedną z wielu propozycji.

Każdą ofertę przygotowujemy indywidualnie, aby dostosować ją do Państwa potrzeb i planowanego budżetu.

Zaufali nam:

TVN
Ministerstwo Finansów
Ministerstwo Nauki i Szkolnictwa Wyższego
Ministerstwo Rozwoju Regionalnego Republiki Czeskiej
Urząd Marszałkowski
Urząd Wojewódzki
Urzad Miasta Wrocław
Uniwersytet Wrocławski
Politechnika Wrocławska
Heesung Electronics Poland Sp. z o.o.
LG ELECTRONICS WROCŁAW Sp. z o.o.
PENTOR RESEARCH INTERNATIONAL S.A.
Allianz Bank Polska S.A.
Renault
ZAKŁAD NARODOWY im. OSSOLIŃSKICH
Dolnośląska Izba Rzemieślnicza we Wrocławiu
Dolnośląska Izba Lekarska
Państwowa Szkoła Muzyczna
MPEC WROCŁAW SA
Mercedes-Benz