deenfrpl
71 344-26-75

Konferencje i szkolenia

Przerwa kawowa

Przerwa kawowa: dla 20 osób dla 30 osób dla 60 osób dla 100 osób
zestaw „standard”   kawa,herbata dodatki:cukier,mleczko,cytryna   ciasteczka drobne 50g/os brutto 17,00zł/os brutto 12,50zł/os brutto 11,50zł/os brutto 10,50zł/os
zestaw „classic”  kawa, herbata dodatki:cukier,mleczko,cytryna       ciasteczka drobne 50 g/os                 woda mineralna 500ml/os                gazowana i niegazowana brutto 20,50zł/os brutto 18,00zł/os brutto 15,00zł/os brutto 14,00zł/os
zestaw „słodki” kawa, herbata       dodatki:cukier, mleczko, cytryna  ciastko 1 szt/os                               (np. sernik,szarlotka, toffi)               soki owocowe 200ml/os brutto 24,00zł/os brutto 21,50zł/os brutto 18,50zł/os brutto 17,50zł/os
zestaw „śniadaniowy”
kawa, herbata dodatki:cukier,mleczko,cytryna
woda mineralna 500ml/os
kanapki dekoracyjne 2 szt/os
brutto 24,50zł/os brutto 23,00zł/os brutto 20,00zł/os brutto 19,00zł/os
zestaw „śniadaniowy +”
kawa, herbata
dodatki: cukier, mleczko, cytryna
soki owocowe 200ml/os  ciasteczka drobne 50g/os
kanapki dekoracyjne 2 szt/os
drożdżówka 1 szt/os
brutto 30,00zł/os brutto 27,50zł/os brutto 24,50zł/os brutto 23,50zł/os.
zestaw „przekąskowy”
kawa, herbata
dodatki: cukier, mleczko, cytryna
woda mineralna
ciasteczka drobne
kanapki
babeczki z sałatką
tartinki
koreczki
brutto 33,50zł/os brutto 29,00zł/os brutto 27,50zł/os brutto 26,50zł/os

Koszt przerwy kawowej obejmuje: menu, niezbędny sprzęt cateringowy, zastawę stołową, obrusy, aranżację stołu, obsługę.

Powyższe propozycje zestawów to tylko nasze sugestie.  Jeśli nie spełniają Państwa oczekiwań prosimy o kontakt w celu przygotowania oferty według Państwa życzeń.

Przerwa obiadowa

Dania gorące i zestawy obiadowe jednodaniowe dostarczane w pojemnikach jednorazowych:

Dania gorące  od  12,50 zł /os:
np.: bigos z pieczywem, zupa gulaszowa z bułeczką, pierogi

Zestawy obiadowe (mięso, dodatek skrobiowy, surówka) – od  20,00 zł /os

Przy dużych zamówieniach ceny ustalamy indywidualnie.

Obiady są dostarczane w  pojemnikach typu menu  box, a dodatkowo transportowane  w  termosach cateringowych  w celu zapewnienia najwyższej temperatury posiłków w momencie dostawy.

Mamy także do zaoferowania Państwu pizze w dużym wyborze.

 

Obiadowe  dwudaniowe serwowane:

Przykładowe menu dla 30 osób – cena  od 43,50 zł/os:

Cena uwzględnia koszt nakrycia stołów z pełną zastawą stołową.

Zupa: krem jarzynowy
Danie główne: kotlet de volaille, ziemniaki, sałatka sezonowa                                                                      Napoje zimne – 200 ml/os: woda mineralna / sok

Przykładowe menu dla 30 osób – cena od 55,00 zł /os:

Zupa: krem z pieczarek
Danie główne: pieczeń wieprzowa w sosie, kluski śląskie, sałatka  sezonowa
Deser: ciastko (sernik lub szarlotka)
Napoje zimne: sok owocowy lub woda mineralna

Obiad – forma bufetowa

Proponujemy Państwu organizację bufetów: dań zimnych, dań gorących, dań zimnych i gorących.

Przykładowe propozycje bufetów dla 60 osób

Bufet dań zimnych – propozycja 1

Patery mięs zimnych  50 g/os:

  • schab ze śliwką,
  • karczek w ziołach
  • pasztet domowy

Kuleczki mięsne z orzeszkami w towarzystwie pikantnej salsy - 1 szt/os

Deski serów pleśniowych garnirowane winogronem – 35 g/os

Roladka z szynki z sałatką w auszpiku  1 por/os

Faszerowane połówki jajek –  1 por/os

Sałatki 100 g/os:

  • z kurczakiem
  •  z brokułami (brokuły, pomidor, jajko, kukurydza, sałata, cebula, sos)
  •  Śródziemnomorska (sałata, pomidor, ogórek, oliwki, papryka, ser feta, sos vinaigrette)

 

Pieczywo

Napoje zimne:

  • soki owocowe,
  • woda mineralna z cytryną

 

Koszt brutto: 30,50 zł/osobę

 

 

Bufet dań zimnych – propozycja 2

Tartinki – 120 sztuk

Kruche wytrawne babeczki – 120 sztuk

Mini wrapy z szynką i warzywami – 60 sztuk

Paluszki drobiowe w pikantnej panierce w towarzystwie sosu curry – 60 sztuk

Kuleczki mięsne z orzeszkami w towarzystwie pikantnej salsy - 60 sztuk

Koreczki serowe – 120 sztuk

Napoje zimne – 250 ml/osobę:

  • soki owocowe,
  • woda mineralna z cytryną

 

Koszt brutto: 38,50 zł/osobę

 

 

Bufet dań zimnych i gorących:

Przystawki zimne:

Kanapki dekoracyjne – 2 sztuki/osobę

Kruche wytrawne babeczki – 1 sztuka/osobę (z pasztetem i żurawiną / z tuńczykiem)

Mini wrapy z szynka i warzywami – 1 sztuka /osobę

Deski serów garnirowane winogronem – 25 g/osobę

Sałatki 100 g/osobę:

  • Pollo (kurczak,ogórek, pomidor, papryka, kukurydza, sałata lodowa, sos czosnkowy)
  • Śródziemnomorska (sałata lodowa, pomidor, ogórek, papryka, oliwki czarne, cebula,ser feta, sos vinaigrette)

 

Napoje zimne – 250 ml/osobę:

  • Woda mineralna z cytryną
  • Soki owocowe

 

Danie gorące (jedno do wyboru):

  • Barszcz czerwony z krokietem,
  • zupa gulaszowa z pieczywem,
  • bigos
  • Strogonow wieprzowy

 

Koszt brutto: 42,00 zł/osobę

 

Propozycja 2

Przystawki

Tartinki – 120 sztuk

Kruche wytrawne babeczki – 60 sztuk

Mini wrapy z szynka i warzywami – 1 sztuka /osobę

Sałatki 100 g/osobę:

  • Śródziemnomorska (sałata, pomidor, ogórek, papryka, oliwki, ser feta, sos vinaigrette)
  • Gustosa (kapusta pekińska z jabłuszkiem, orzeszkami i prażonym sezamem)

 

Danie gorące:

Mix pierogów (do wyboru)- 400g/osobę

  • ruskie,
  • z kapustą i pieczarkami,
  • ze szpinakiem i serem,
  • z mięsem

 

Napoje zimne – 250 ml/osobę:

  • soki owocowe,
  • woda z cytryną

 

Koszt brutto: 42,00 zł/os

 

 

Bufet da gorących

Zupa:

  • Pieczarkowa
  • Jarzynowa

 

Danie główne:

  • Pierś z kurczaka w sosie paprykowym
  • Zraz wieprzowy z cebulką,
  • Smażony camembert z żurawiną

 

Dodatki:

  • Ziemniaczki opiekane z ziołami,
  • Ziemniaki pure z koperkiem

 

Sałatki:

  • sezonowa np. sałata, pomidor, kukurydza, ogórek, sos vinaigrette)
  •  z kapusty
  • z buraczków

 

Napoje zimne – 200 ml/osobę:

soki owocowe, woda mineralna z plastrami cytryny
Koszt  brutto: 39,00 zł /osobę

 

Koszt organizacji bufetu zawiera: menu, zastawę stołową, niezbędny sprzęt cateringowy, aranżację stołu bufetowego.

Powyższe propozycje są tylko naszą sugestią i zawsze mogą być dostosowane do Państwa oczekiwań i planowanego budżetu.

Zaufali nam:

TVN
Ministerstwo Finansów
Ministerstwo Nauki i Szkolnictwa Wyższego
Ministerstwo Rozwoju Regionalnego Republiki Czeskiej
Urząd Marszałkowski
Urząd Wojewódzki
Urzad Miasta Wrocław
Uniwersytet Wrocławski
Politechnika Wrocławska
Heesung Electronics Poland Sp. z o.o.
LG ELECTRONICS WROCŁAW Sp. z o.o.
PENTOR RESEARCH INTERNATIONAL S.A.
Allianz Bank Polska S.A.
Renault
ZAKŁAD NARODOWY im. OSSOLIŃSKICH
Dolnośląska Izba Rzemieślnicza we Wrocławiu
Dolnośląska Izba Lekarska
Państwowa Szkoła Muzyczna
MPEC WROCŁAW SA
Mercedes-Benz