deenfrpl
71 344-26-75

Konferencje i szkolenia

Przerwa kawowa

Przerwa kawowa: dla 20 osób dla 30 osób dla 60 osób dla 100 osób
zestaw „standard”kawa,herbata dodatki:cukier,mleczko,cytryna,ciasteczka drobne 50g/os brutto 12,50 zł/os brutto 12,00 zł/os brutto 11,00 zł/os brutto 10,00 zł/os
zestaw „classic”kawa, herbata dodatki:cukier,mleczko,cytryna ciasteczka drobne 50 g/oswoda mineralna 500 ml/os

gazowana i niegazowana

brutto 15,50 zł/os brutto 15,00 zł/os brutto 14,00 zł/os brutto 13,00 zł/os
zestaw „słodki”kawa, herbata dodatki:cukier, mleczko, cytrynaciastko 1szt/os (sernik,szarlotka, toffi)soki owocowe 200ml/os brutto 17,50 zł/os brutto 17,00 zł/os brutto 16,00 zł/os brutto 15,00 zł/os
zestaw „śniadaniowy”
kawa, herbata dodatki:cukier,mleczko,cytryna
woda mineralna 500ml/os
kanapki dekoracyjne 2 szt/os
brutto 19,50 zł/os brutto 19,00 zł/os brutto 18,00 zł/os brutto 17,00 zł/os
zestaw „śniadaniowy +”
kawa, herbata
dodatki: cukier, mleczko, cytryna
soki owocowe 200ml/osciasteczka drobne 50g/os
kanapki dekoracyjne 2 szt/os
drożdżówka 1 szt/os
brutto 25,50 zł/os brutto 25,00 zł/os brutto 24,00 zł/os brutto 23,00 zł/os.
zestaw „przekąskowy”
kawa, herbata
dodatki: cukier, mleczko, cytryna
woda mineralna
ciasteczka drobne
kanapki
babeczki z sałatką
tartinki
koreczki
brutto 27,50 zł/os brutto 27,50 zł/os brutto 26,00 zł/os brutto 25,00 zł/os.

Koszt przerwy kawowej obejmuje: menu, niezbędny sprzęt cateringowy, zastawę stołową, obrusy, aranżację stołu, obsługę.

Powyższe propozycje zestawów to tylko nasze sugestie.  Jeśli nie spełniają Państwa oczekiwań prosimy o kontakt w celu przygotowania oferty według Państwa życzeń.

Przerwa obiadowa

Dania gorące i zestawy obiadowe jednodaniowe dostarczane w pojemnikach jednorazowych:

Dania gorące  od  10,00 zł brutto/os:
np.: bigos z pieczywem, zupa gulaszowa z bułeczką
Dania gorące od 12,00 zł brutto/os:

np.: naleśniki (z różnymi farszami), pierogi (z różnymi farszami),
warzywa „Meksyk”(papryka, fasolka czerwona, kukurydza, pomidor, cebula) z ryżem, makaron z sosem bolońskim

Zestawy obiadowe (mięso, dodatek skrobiowy, surówka) – od  14,00 zł brutto/os

Przy dużych zamówieniach ceny ustalamy indywidualnie.

Obiady są dostarczane w  pojemnikach typu menu  box, a dodatkowo transportowane  w  termosach cateringowych  w celu zapewnienia najwyższej temperatury posiłków w momencie dostawy.

Mamy także do zaoferowania Państwu pizze w dużym wyborze.

Zestawy obiadowe serwowane

Zestawy obiadowe dwudaniowe – od 28,00 zł brutto/os

Obiad można powiększyć o deser i przystawki.

Cena uwzględnia koszt nakrycia stołów z pełną zastawą stołową.

Przykładowe menu dla 20 osób – cena 28,00 zł brutto/os:

Zupa: jarzynowa.
Danie główne: kotlet de volaille, ziemniaki, surówka z kapusty.

Przykładowe menu dla 20 osób – cena 44,00 zł brutto/os:

Zupa: krem z pieczare
Danie główne: kotlet „fantazyjny” v(filet z kurczaka nadziewany papryką, szynką, serem), ziemniaczki po francusku, surówka „Mista” (kapusta pekińska, pomidor, ogórek, kukurydza, sos vinaigrette)
Deser: ciastko (sernik lub szarlotka)
Napoje zimne: sok owocowy lub woda mineralna

Obiad – forma bufetowa

Proponujemy Państwu organizację bufetów: dań zimnych, dań gorących dań zimnych i gorących.

Przykładowe propozycje bufetów dla 60 osób

Dania zimne

Szwedzki stół :

Patery mięs zimnych  50g/os:

schab ze śliwką,

karczek w ziołach

pasztet domowy

kuleczki mięsne z orzeszkami 1 szt/os

z pikantnym sosem

Deski serów pleśniowych garnirowane owocami 35g/os

Rożek z szynki z sałatką w galarecie  1 por/os

jajka faszerowane 1 por/os

sałatki 100g/os:

sałatka z tuńczykiem

sałatka z brokułami
(brokuły, pomidor, jajko, kukurydza, sałata, cebula, sos)

sałatka „Z grecką nutą”

(kapusta pekińska, pomidor, ogórek, kukurydza, ser feta, sos vinaigrette)

Pieczywo mieszane

Soki owocowe

Koszt brutto: 25,00 zł/osobę

 

Dania zimne i gorące

a) Szwedzki stół:

Przystawki:

kanapki dekoracyjne

deski serów garnirowane owocami 50g/os

Sałatki 100g/os:

sałatka „Z brokułami”

(brokuły, kukurydza, jajko, pomidor, cebula, sałata, sos majonezowy)

sałatka „Cesarska”

(sałata lodowa, pomidor, ogórek, marchew, cebula, sos vinaigrette)

sałatka „Weronika”

(pomidor, fasolka biała, oliwki czarne, ser feta, cebula, sos vinaigrette)

Danie gorące:

Barszcz czerwony z krokietem (z mięsem , kapusta i pieczarkami)

Koszt brutto: 28,00 zł/osobę
b) Szwedzki stół:

Przystawki

tartinki

Sałatki 100g/os:

sałatka „Dworska”

(filet z kurczaka grillowany, winogrona, jabłko, seler naciowy, sos majonezowy)

sałatka „Z grecką nutą”

(kapusta pekińska, pomidor, ogórek, kukurydza, ser feta, sos vinaigrette)

Danie gorące:

zupa gulaszowa z pieczywem

Napoje zimne:

soki owocowe

Koszt brutto: 28,00 zł/os
Dania gorące

a) Szwedzki stół:
Danie główne:
pieczeń wieprzowa w sosie własnym,
pulpeciki drobiowe w sosie koperkowym,
zraz wieprzowy z cebulką,
filet z mintaja panierowany
Dodatki:

ziemniaczki opiekane z ziołami,
ziemniaki pure,
ryż z masełkiem i zielonym groszkiem,

Sałatki:

sałatka sezonowa np. sałata, pomidor, kukurydza, ogórek, sos vinaigrette)

surówka  z kapusty

sałatka z buraczków

Napoje zimne:

soki owocowe, woda mineralna z plastrami cytryny
Koszt  brutto: 29,00 zł /os

 

Koszt organizacji bufetu zawiera: menu, zastawę stołową, niezbędny sprzęt cateringowy, aranżację stołu bufetowego.

Powyższe propozycje są tylko naszą sugestią i zawsze mogą być dostosowane do Państwa oczekiwań i planowanego budżetu.

Zaufali nam:

TVN
Ministerstwo Finansów
Ministerstwo Nauki i Szkolnictwa Wyższego
Ministerstwo Rozwoju Regionalnego Republiki Czeskiej
Urząd Marszałkowski
Urząd Wojewódzki
Urzad Miasta Wrocław
Uniwersytet Wrocławski
Politechnika Wrocławska
Heesung Electronics Poland Sp. z o.o.
LG ELECTRONICS WROCŁAW Sp. z o.o.
PENTOR RESEARCH INTERNATIONAL S.A.
Allianz Bank Polska S.A.
Renault
ZAKŁAD NARODOWY im. OSSOLIŃSKICH
Dolnośląska Izba Rzemieślnicza we Wrocławiu
Dolnośląska Izba Lekarska
Państwowa Szkoła Muzyczna
MPEC WROCŁAW SA
Mercedes-Benz