deenfrpl
71 344-26-75

Konferencje i szkolenia

Przerwa kawowa

Przerwa kawowa: dla 20 osób dla 30 osób dla 60 osób dla 100 osób
zestaw „standard”kawa,herbata dodatki:cukier,mleczko,cytryna,ciasteczka drobne 50g/os brutto 12,50 zł/os brutto 12,00 zł/os brutto 11,00 zł/os brutto 10,00 zł/os
zestaw „classic”kawa, herbata dodatki:cukier,mleczko,cytryna ciasteczka drobne 50 g/oswoda mineralna 500 ml/osgazowana i niegazowana brutto 15,50 zł/os brutto 15,00 zł/os brutto 14,00 zł/os brutto 13,00 zł/os
zestaw „słodki”kawa, herbata dodatki:cukier, mleczko, cytrynaciastko 1szt/os (sernik,szarlotka, toffi)soki owocowe 200ml/os brutto 17,50 zł/os brutto 17,00 zł/os brutto 16,00 zł/os brutto 15,00 zł/os
zestaw „śniadaniowy”
kawa, herbata dodatki:cukier,mleczko,cytryna
woda mineralna 500ml/os
kanapki dekoracyjne 2 szt/os
brutto 19,50 zł/os brutto 19,00 zł/os brutto 18,00 zł/os brutto 17,00 zł/os
zestaw „śniadaniowy +”
kawa, herbata
dodatki: cukier, mleczko, cytryna
soki owocowe 200ml/osciasteczka drobne 50g/os
kanapki dekoracyjne 2 szt/os
drożdżówka 1 szt/os
brutto 25,50 zł/os brutto 25,00 zł/os brutto 24,00 zł/os brutto 23,00 zł/os.
zestaw „przekąskowy”
kawa, herbata
dodatki: cukier, mleczko, cytryna
woda mineralna
ciasteczka drobne
kanapki
babeczki z sałatką
tartinki
koreczki
brutto 27,50 zł/os brutto 27,50 zł/os brutto 26,00 zł/os brutto 25,00 zł/os.

Koszt przerwy kawowej obejmuje: menu, niezbędny sprzęt cateringowy, zastawę stołową, obrusy, aranżację stołu, obsługę.

Powyższe propozycje zestawów to tylko nasze sugestie.  Jeśli nie spełniają Państwa oczekiwań prosimy o kontakt w celu przygotowania oferty według Państwa życzeń.

Przerwa obiadowa

Dania gorące i zestawy obiadowe jednodaniowe dostarczane w pojemnikach jednorazowych:

Dania gorące  od  12,00 zł /os:
np.: bigos z pieczywem, zupa gulaszowa z bułeczką, pierogi

Zestawy obiadowe (mięso, dodatek skrobiowy, surówka) – od  18,00 zł /os

Przy dużych zamówieniach ceny ustalamy indywidualnie.

Obiady są dostarczane w  pojemnikach typu menu  box, a dodatkowo transportowane  w  termosach cateringowych  w celu zapewnienia najwyższej temperatury posiłków w momencie dostawy.

Mamy także do zaoferowania Państwu pizze w dużym wyborze.

Obiadowe serwowane

Zestawy obiadowe dwudaniowe 

Obiad można powiększyć o deser i przystawki.

Przykładowe menu dla 30 osób – cena  od 39,00 zł/os:

Cena uwzględnia koszt nakrycia stołów z pełną zastawą stołową.

Zupa: jarzynowa.
Danie główne: kotlet de volaille, ziemniaki, sałatka sezonowa                                                                                                      Napoje zimne: woda mineralna / sok

 

Przykładowe menu dla 30 osób – cena od 56,00 zł /os:

Zupa: krem z pieczarek
Danie główne: pieczeń wieprzowa w sosie, kluski śląskie, sałatka  sezonowa
Deser: ciastko (sernik lub szarlotka)
Napoje zimne: sok owocowy lub woda mineralna

Obiad – forma bufetowa

Proponujemy Państwu organizację bufetów: dań zimnych, dań gorących dań zimnych i gorących.

Przykładowe propozycje bufetów dla 60 osób

Dania zimne

Szwedzki stół :

Patery mięs zimnych  50 g/os:

schab ze śliwką,

karczek w ziołach

pasztet domowy

kuleczki mięsne z orzeszkami 1 szt/os

w towarzystwie pikantnej salsy

Deski serów pleśniowych garnirowane winogronem 35 g/os

Roladka z szynki z sałatką w auszpiku  1 por/os

jajka faszerowane 1 por/os

sałatki 100g/os:

sałatka z tuńczykiem

sałatka z brokułami
(brokuły, pomidor, jajko, kukurydza, sałata, cebula, sos)

sałatka „Śródziemnomorska”

(sałata lodowa, pomidor, ogórek, oliwki, papryka, ser feta, sos vinaigrette)

Pieczywo

Soki owocowe

Koszt brutto: 29,00 zł/osobę

 

Dania zimne i gorące

a) Szwedzki stół:

Przystawki:

kanapki dekoracyjne – 1 sztuka/osobę

kruche wytrawne babeczki – 1 sztuka/osobę (z pasztetem i żurawiną / z tuńczykiem)

mini wrapy z szynka i warzywami – 1 sztuka /osobę

deski serów garnirowane winogronem – 25 g/os

Sałatki 100 g/os:

sałatka „Pollo”

(kurczak,ogórek, pomidor, papryka, kukurydza, sałata lodowa, sos czosnkowy)

sałatka „Śródziemnomorska”

(sałata lodowa, pomidor, ogórek, papryka, oliwki czarne, cebula,ser feta, sos vinaigrette)

Woda mineralna z cytryną

Danie gorące:

Barszcz czerwony z krokietem

Koszt brutto: 36,00 zł/osobę
b) Szwedzki stół:

Przystawki

tartinki – 1 sztuka/osobę

kanapki dekoracyjne – 1 sztuka / osobę

Sałatki 100g/os:

sałatka „Dworska”

(filet z kurczaka grillowany, winogrona, jabłko, seler naciowy, sos majonezowy)

sałatka „Z grecką nutą”

(kapusta pekińska, pomidor, ogórek, kukurydza, ser feta, sos vinaigrette)

Danie gorące:

zupa gulaszowa z pieczywem

Napoje zimne:

soki owocowe / woda z cytryną

Koszt brutto: 32,00 zł/os
Dania gorące

a) Szwedzki stół:

Danie główne:
Pierś z kurczaka w sosie paprykowym
zraz wieprzowy z cebulką,
smażony camembert z żurawiną

Dodatki:

ziemniaczki opiekane z ziołami,

ziemniaki pure z koperkiem

Sałatki:

sałatka sezonowa np. sałata, pomidor, kukurydza, ogórek, sos vinaigrette)

surówka  z kapusty

sałatka z buraczków

Napoje zimne:

soki owocowe, woda mineralna z plastrami cytryny
Koszt  brutto: 34,00 zł /os

 

Koszt organizacji bufetu zawiera: menu, zastawę stołową, niezbędny sprzęt cateringowy, aranżację stołu bufetowego.

Powyższe propozycje są tylko naszą sugestią i zawsze mogą być dostosowane do Państwa oczekiwań i planowanego budżetu.

Zaufali nam:

TVN
Ministerstwo Finansów
Ministerstwo Nauki i Szkolnictwa Wyższego
Ministerstwo Rozwoju Regionalnego Republiki Czeskiej
Urząd Marszałkowski
Urząd Wojewódzki
Urzad Miasta Wrocław
Uniwersytet Wrocławski
Politechnika Wrocławska
Heesung Electronics Poland Sp. z o.o.
LG ELECTRONICS WROCŁAW Sp. z o.o.
PENTOR RESEARCH INTERNATIONAL S.A.
Allianz Bank Polska S.A.
Renault
ZAKŁAD NARODOWY im. OSSOLIŃSKICH
Dolnośląska Izba Rzemieślnicza we Wrocławiu
Dolnośląska Izba Lekarska
Państwowa Szkoła Muzyczna
MPEC WROCŁAW SA
Mercedes-Benz