Konferencje i szkolenia
Przerwa kawowa - czas trwania ok. 30 min.
* Tabelkę na urządzeniu mobilnym można przewijać w bok
Przerwa kawowa: | dla 20 osób | dla 30 osób | dla 60 osób | dla 100 osób |
zestaw „standard” kawa,herbata dodatki:cukier,mleczko,cytryna ciasteczka drobne 50g/os | brutto 21,00zł/os | brutto 18,50zł/os | brutto 16,00zł/os | brutto 14,50zł/os |
zestaw „classic” kawa, herbata dodatki:cukier,mleczko,cytryna ciasteczka drobne 50 g/os woda mineralna 500ml/os gazowana i niegazowana | brutto 27,00zł/os | brutto 24,00zł/os | brutto 21,00zł/os | brutto 19,50zł/os |
zestaw „słodki” kawa, herbata dodatki:cukier, mleczko, cytryna ciasto 120g/os (np. sernik,szarlotka, toffi) soki owocowe 200ml/os | brutto 36,50zł/os | brutto 34,00zł/os | brutto 31,50/os | brutto 30,00zł/os |
zestaw „śniadaniowy” kawa, herbata dodatki:cukier,mleczko,cytryna woda mineralna 500ml/os kanapki dekoracyjne 3 szt/os | brutto 46,50zł/os | brutto 43,50zł/os | brutto 40,50zł/os | brutto 39,00zł/os |
zestaw „śniadaniowy +” kawa, herbata dodatki: cukier, mleczko, cytryna soki owocowe 200ml/os ciasteczka drobne 50g/os kanapki dekoracyjne 2 szt/os drożdżówka 1 szt/os | brutto 49,00zł/os | brutto 46,00zł/os | brutto 42,50zł/os | brutto 41,00zł/os. |
zestaw „przekąskowy” kawa, herbata dodatki: cukier, mleczko, cytryna woda mineralna ciasteczka drobne Przekąski (4 sztuki/os.): kanapki babeczki z sałatką tartinki mini wrapy z szynka i warzywami | brutto 57,00zł/os | brutto 53,00zł/os | brutto 49,50zł/os | brutto 48,00zł/os |
Cena przerwy kawowej obejmuje: menu, niezbędny sprzęt cateringowy, zastawę stołową, obsługę.
Powyższe propozycje zestawów to tylko nasze sugestie. Jeśli nie spełniają Państwa oczekiwań prosimy o kontakt w celu przygotowania oferty według Państwa życzeń.
Przerwa obiadowa
Dania gorące i zestawy obiadowe jednodaniowe dostarczane w pojemnikach jednorazowych:
Dania gorące od 24,00 zł /os
- makaron z sosem bolońskim,
- zupa gulaszowa z bułeczką,
- pierogi
Zestawy obiadowe od 28,00 zł /os
- mięso,
- dodatek skrobiowy,
- surówka
Obiady są dostarczane w pojemnikach typu menu box, a dodatkowo transportowane w termosach cateringowych w celu zapewnienia najwyższej temperatury posiłków w momencie dostawy.
Mamy także do zaoferowania Państwu pizze w dużym wyborze.
Obiadowe dwudaniowe serwowane
Przykładowe menu dla 30 osób – cena od 60,00 zł/os
- Zupa: jarzynowa
- Danie główne: kotlet de volaille, ziemniaki, sałatka sezonowa
- Napoje zimne – 250 ml/osobę: woda mineralna z cytryną
- Zupa: krem z pomidorów
- Danie główne: pieczeń wieprzowa w sosie, ziemniaki, sałatka sezonowa
- Napoje zimne - 250ml/osobę: woda mineralna z cytryną
Obiad – forma bufetowa
Proponujemy Państwu organizację bufetów: dań zimnych, dań gorących, dań zimnych i gorących.
Przykładowe propozycje bufetów dla 40 osób
Koszt organizacji bufetu zawiera: menu, zastawę stołową, niezbędny sprzęt cateringowy, aranżację stołu bufetowego.
Powyższe propozycje są tylko naszą sugestią i zawsze mogą być dostosowane do Państwa oczekiwań i planowanego budżetu.
Bufet dań zimnych – propozycja 1
Koszt brutto: 47,00 zł/osobę
Koszt brutto: 47,00 zł/osobę
Patery mięs zimnych 50 g/os
- Schab ze śliwką
- Karczek w ziołach
- Pasztet domowy
Deski serów pleśniowych garnirowane winogronem – 35 g/os
Roladka z szynki z sałatką w auszpiku 1 por/os
Faszerowane połówki jajek – 1 por/os
Sałatki - 75g/os
Napoje zimne:
- Soki owocowe,
- Woda mineralna z cytryną
Bufet dań zimnych – propozycja 2
Koszt brutto: 60,00 zł/osobę
Koszt brutto: 60,00 zł/osobę
Przekąski finger food – 8 sztuk/osobę:
- Tartinki
- Kruche wytrawne babeczki
- Mini wrapy z szynką i warzywami
- Paluszki drobiowe w pikantnej panierce w towarzystwie sosu curry
- Kuleczki mięsne z orzeszkami w towarzystwie pikantnej salsy
- Koreczki serowe
- Soki owocowe,
- Woda mineralna z cytryną
Bufet dań zimnych i gorących
Koszt brutto: 72,00 zł/osobę
Koszt brutto: 72,00 zł/osobę
Przystawki zimne:
- Kanapki dekoracyjne – 2 sztuki/osobę
- Kruche wytrawne babeczki – 1 sztuka/osobę (z pasztetem i żurawiną / z tuńczykiem)
- Mini wrapy z szynką i warzywami
- Deski serów garnirowane winogronem – 25 g/osobę
Sałatki 100 g/osobę:
- Pollo (kurczak,ogórek, pomidor, papryka, kukurydza, sałata lodowa, sos czosnkowy)
- Śródziemnomorska (sałata lodowa, pomidor, ogórek, papryka, oliwki czarne, cebula,ser feta, sos vinaigrette)
- Soki owocowe
- Woda mineralna z cytryną
- Barszcz czerwony z krokietem
- Zupa gulaszowa z pieczywem
Bufet dań zimnych i gorących Propozycja 2
Koszt brutto: 65,00 zł/osobę
Koszt brutto: 65,00 zł/osobę
Przekąski zimne – 4 sztuki/osobę:
- Tartinki
- Kruche wytrawne babeczki
- Mini wrapy z szynką i warzywami
Sałatki 100 g/osobę:
- Śródziemnomorska (sałata, pomidor, ogórek, papryka, oliwki, ser feta, sos vinaigrette)
- Gustosa (kapusta pekińska z jabłuszkiem, orzeszkami i prażonym sezamem)
- Soki owocowe
- Woda mineralna z cytryną
- Ruskie,
- Z kapustą i pieczarkami,
- Ze szpinakiem i serem,
- Z mięsem
Bufet dań gorących
Koszt brutto: 60,00 zł/osobę
Koszt brutto: 60,00 zł/osobę
Zupa:
- Pieczarkowa
- Jarzynowa
- Pierś z kurczaka w sosie paprykowym
- Zraz wieprzowy z cebulką
- Smażony camembert z żurawiną
Dodatki:
- Ziemniaczki opiekane z ziołami
- Ziemniaki pure z koperkiem
- Sezonowa
- Z kapusty
- Z buraczków
- Woda mineralna