Konferencje i szkolenia

Przerwa kawowa 

* Tabelkę na urządzeniu mobilnym można przewijać w bok

Przerwa kawowa:dla 20 osóbdla 30 osóbdla 60 osóbdla 100 osób
zestaw „standard”   kawa,herbata dodatki:cukier,mleczko,cytryna   ciasteczka drobne 50g/osbrutto 17,00zł/osbrutto 14,50zł/osbrutto 12,00zł/osbrutto 10,50zł/os
zestaw „classic”  kawa, herbata dodatki:cukier,mleczko,cytryna       ciasteczka drobne 50 g/os                 woda mineralna 500ml/os                gazowana i niegazowanabrutto 20,50zł/osbrutto 18,00zł/osbrutto 15,50zł/osbrutto 14,00zł/os
zestaw „słodki” kawa, herbata       dodatki:cukier, mleczko, cytryna  ciasto 120g/os                               (np. sernik,szarlotka, toffi)               soki owocowe 200ml/osbrutto 24,50zł/osbrutto 22,00zł/osbrutto 19,50zł/osbrutto 18,00zł/os
zestaw „śniadaniowy”
kawa, herbata dodatki:cukier,mleczko,cytryna
woda mineralna 500ml/os

kanapki dekoracyjne 3 szt/os
brutto 29,00zł/osbrutto 26,50zł/osbrutto 24,00zł/osbrutto 22,50zł/os
zestaw „śniadaniowy +”
kawa, herbata

dodatki: cukier, mleczko, cytryna
soki owocowe 200ml/os  ciasteczka drobne 50g/os

kanapki dekoracyjne 2 szt/os
drożdżówka 1 szt/os
brutto 30,00zł/osbrutto 27,50zł/osbrutto 25,00zł/osbrutto 23,50zł/os.
zestaw „przekąskowy”
kawa, herbata

dodatki: cukier, mleczko, cytryna
woda mineralna

ciasteczka drobnePrzekąski (5 sztuk/os.):
kanapki
babeczki z sałatką
tartinki
koreczki
brutto 34,00zł/osbrutto 31,00zł/osbrutto 28,00zł/osbrutto 26,50zł/os


Koszt przerwy kawowej obejmuje: menu, niezbędny sprzęt cateringowy, zastawę stołową, obrusy, aranżację stołu, obsługę.
Powyższe propozycje zestawów to tylko nasze sugestie.  Jeśli nie spełniają Państwa oczekiwań prosimy o kontakt w celu przygotowania oferty według Państwa życzeń.
 

 

Przerwa obiadowa
Dania gorące i zestawy obiadowe jednodaniowe dostarczane w pojemnikach jednorazowych:

Dania gorące  od  12,50 zł /os

  • bigos z pieczywem,
  • zupa gulaszowa z bułeczką,
  • pierogi

Zestawy obiadowe  od  20,00 zł /os
  • mięso,
  • dodatek skrobiowy,
  • surówka
Przy dużych zamówieniach ceny ustalamy indywidualnie.

Obiady są dostarczane w  pojemnikach typu menu  box, a dodatkowo transportowane  w  termosach cateringowych  w celu zapewnienia najwyższej temperatury posiłków w momencie dostawy.

Mamy także do zaoferowania Państwu pizze w dużym wyborze.
Obiadowe  dwudaniowe serwowane

Przykładowe menu dla 30 osób – cena  od 43,50 zł/os

  • Zupa: jarzynowa
  • Danie główne: kotlet de volaille, ziemniaki, sałatka sezonowa
  • Napoje zimne – 250 ml/osobę: woda mineralna z cytryną
Przykładowe menu dla 30 osób – cena od 55,00 zł /os
  • Zupa: krem z pieczarek
  • Danie główne: pieczeń wieprzowa w sosie, kluski śląskie, sałatka  sezonowa
  • Napoje zimne: sok owocowy lub woda mineralna
Cena uwzględnia koszt nakrycia stołów z pełną zastawą stołową.
Obiad – forma bufetowa

Proponujemy Państwu organizację bufetów: dań zimnych, dań gorących, dań zimnych i gorących.

Przykładowe propozycje bufetów dla 40 osób

Koszt organizacji bufetu zawiera: menu, zastawę stołową, niezbędny sprzęt cateringowy, aranżację stołu bufetowego.

Powyższe propozycje są tylko naszą sugestią i zawsze mogą być dostosowane do Państwa oczekiwań i planowanego budżetu.

 

Bufet dań zimnych – propozycja 1
Koszt brutto: 35,00 zł/osobę

Patery mięs zimnych  50 g/os

  • Schab ze śliwką
  • Karczek w ziołach
  • Pasztet domowy
Kuleczki mięsne z orzeszkami w towarzystwie pikantnej salsy - 1 szt/os
Deski serów pleśniowych garnirowane winogronem – 35 g/os
Roladka z szynki z sałatką w auszpiku  1 por/os
Faszerowane połówki jajek –  1 por/os

Napoje zimne:

  • Soki owocowe,
  • Woda mineralna z cytryną
 
Bufet dań zimnych – propozycja 2
Koszt brutto: 38,50 zł/osobę

Przekąski finger food – 8 sztuk/osobę:

  • Tartinki
  • Kruche wytrawne babeczki
  • Mini wrapy z szynką i warzywami
  • Paluszki drobiowe w pikantnej panierce w towarzystwie sosu curry
  • Kuleczki mięsne z orzeszkami w towarzystwie pikantnej salsy 
  • Koreczki serowe
Napoje zimne:
  • Soki owocowe,
  • Woda mineralna z cytryną
Bufet dań zimnych i gorących
Koszt brutto: 45,50 zł/osobę

Przystawki zimne:

  • Kanapki dekoracyjne – 2 sztuki/osobę
  • Kruche wytrawne babeczki – 1 sztuka/osobę (z pasztetem i żurawiną / z tuńczykiem)
  • Mini wrapy z szynką i warzywami
  • Deski serów garnirowane winogronem – 25 g/osobę

Sałatki 100 g/osobę:
  • Pollo (kurczak,ogórek, pomidor, papryka, kukurydza, sałata lodowa, sos czosnkowy)
  • Śródziemnomorska (sałata lodowa, pomidor, ogórek, papryka, oliwki czarne, cebula,ser feta, sos vinaigrette)
Napoje zimne:
  • Soki owocowe
  • Woda mineralna z cytryną
Danie gorące (jedno do wyboru):
  • Barszcz czerwony z krokietem
  • Zupa gulaszowa z pieczywem
  • Bigos
  • Strogonow wieprzowy
Bufet dań zimnych i gorących Propozycja 2
Koszt brutto: 46,00 zł/osobę

Przekąski zimne – 4 sztuki/osobę:

  • Tartinki
  • Kruche wytrawne babeczki
  • Mini wrapy z szynką i warzywami

Sałatki 100 g/osobę:
  • Śródziemnomorska (sałata, pomidor, ogórek, papryka, oliwki, ser feta, sos vinaigrette)
  • Gustosa (kapusta pekińska z jabłuszkiem, orzeszkami i prażonym sezamem)
Napoje zimne - 250 ml/osobę:
  • Soki owocowe
  • Woda mineralna z cytryną
Danie gorące - Mix pierogów (do wyboru)- 400g/osobę:
  • Ruskie,
  • Z kapustą i pieczarkami,
  • Ze szpinakiem i serem,
  • Z mięsem
Bufet dań gorących
Koszt brutto: 47,00 zł/osobę

Zupa:

  • Pieczarkowa
  • Jarzynowa
Danie główne:
  • Pierś z kurczaka w sosie paprykowym
  • Zraz wieprzowy z cebulką
  • Smażony camembert z żurawiną

Dodatki:
  • Ziemniaczki opiekane z ziołami
  • Ziemniaki pure z koperkiem
Sałatki:
  • Sezonowa np. sałata, pomidor, kukurydza, ogórek, sos vinaigrette)
  • Z kapusty
  • Z buraczków
Napoje zimne - 250 ml/osobę:
  • Soki owocowe
  • Woda mineralna z cytryną